Pripremi kožu za zimu sa ovih 5 lakih saveta.

Dok smo znam (i ljubav) zime mjeseci za svoje udobno džempere, praznici i kakao, hladnije vrijeme je također poznat po voditi sa sobom neke ne baš tako sjajno posljedice—kao suhu kožu i ispucale usne. Ako ste imalo kao mi, probali ste stotine proizvoda u potrazi za savršenim lekom za ove borbe. Nema potrebe za stresom, ipak, jer smo stvorili *savršen * vodič za čuvanje vaše kože zdrave i sjajite cijelu zimu.

Korak 1: Čišćenje

Baza svakog dobrog skincarea ulaže u dobro načinjeni čistač. Preporučujemo da pogledate ovaj pojas za čišćenje Theradermove, kliničke kompanije za kincare. Jer je ovaj” povratni ” čistač bez ulja, dizajniran da vam očisti kožu a da je ne osuši, što je posebno korisno tokom hladnih zimskih mjeseci.

Korak 2: Nacrtaj

Čišćenje je lak način da se hidratorni proizvodi lakše upiju u kožu. Uklanjanjem mrtvih stanica kože, lice će ti biti svježe i glatko. Naš licni omiljeni proizvod? Ova čudesna koža perforirana od strane Glossier. Ne samo da je ovaj proizvod dobar u svom poslu, ali također je 100% vegan i bez okrutnosti (yay!).

Korak 3: Popravak

Stavite ove mrlje od gela ispod očiju da vam pomognu da promijenite kožu i ostavite sebe da se osjećate podmladjeno. Smislio sa antioksidanata resveratol i hyaluronic kiselinu, ove mrlje pružiti megadose od navodnjavanjem, pomaže popravimo cak i najviše vjetar-spalio kožu.

Hidratacija

Hidracija tvoje kože je vjerojatno najvažniji dio svake dobre skincare rutine. Jer sve tipove kože su drugačije, preporučujemo da proveravam Curél, kao što su da se hidriraš losion da radim na *sve* tipove kože (da, iz dryest na oiliest!). Zainteresovan? Pročitajte više o tri najpopularnija losiona losiona utvrditi koji je pravi za vas…

Ako imate izuzetno suhu kožu…probaj Ultra intenzivni losion za lečenje, koji je klinički dokazano da olakšava suvu kožu 2x bolje od vodećeg losiona.

Ako ste ležerni…probajte losion za obranu od svraba, koji pomaže kontroliranju baklji i obnovi barijeru vlage kože.

Ako želiš lakši osjećaj…pokušaj Dnevnik Lečenje Originalni Losion, koje pruža instant olakšanje i štiti koža od dryness više od 24 sata.

Korak 5: Održavati

Uklanjanje sve tvoju šminku na kraju svakog dana je lak način da se zaštitiš svoju sjaj cijelu sezonu. Predlažemo da koristimo 1-2 funte ovog balončića za skidanje šminke sa lica i očiju. Trljaj proizvod u krug oko lica i isperi sve dok se šminka, prljavština i znoj ne uklone kako treba.