Našli smo divne naušnice za svaki zodiacov znak.

Od strastven Ovan da kreativni Riba, svaki horoskopskog znaka ima svoju jedinstvenu osobine i bubice da nam reći *sve* koja nam može pomoći da izaberem savrš minđuše za tebe. Bilo da si opsednuta astrologijom ili si nova u klubu, sakupili smo minđuše koje su tako ** * tebe prema astrologiji.

Kao i Ovan, ove grimizne minđuše su odvažne, vatrene i strastvene. Pokaži svoju vatrenu ličnost i neustrašivost ovim delićima!

Taurus

Tauruse, tvoja želja i ambicija te čine silom s kojom se treba računati, baš kao munja. Ovi minimalistički, ali ipak *neodoljivi* obruči su savršeni za tebe.

Gemini

Maleni i zabavni, Gemini se uvijek zna zabavljati. Ove bojne naušnice će biti život svake zabave, baš kao i ti!

Rak.

Prirodno strastvena i ohrabrujuća, ti … tako … odaješ snagu mama energije koju mi volimo.

Leo.

Leo, pozitivan i magnetičan, daješ samo svijetle i sunčane vibracije, zbog čega su ovi suncokreti naušnice za tebe.

Virgo

Virgos su namjerni i promišljeni duboki mislioci. Nosite ove super slatke minđuše da stvorite tonu astronomskih konvoja!

Vaga

Biti pokretač mira među prijateljima, ravnoteža je praktično srednje ime libre! Minđuše jin i Jang (koje predstavljaju ravnotežu) su minđuše za vas.

Scorpio

Ti si poznat biti strastvena, odan i maštovit—koji je bolji nacin da zračite povjerenje Scorpio nego da nosim ove crven, cherry mindjusa?

Strelac

Ove elegantne i šik tortoisešel kruške su *savršene * saucesništvo u nadopunjavanju Sagittariusove nezavisne, organizovane i radoznale osobnosti.

Jarac

Kao ambiciozni, odgovorni i efikasni horoskopski znak, Jarac bi apsolutno sjajio u ovim elegantnim i elegantnim biserima.

Vodolija

Ne možemo da pređemo preko toga koliko su divne i jedinstvene ove minđuše sa pečurkama. Kao čudnog, slobodoumnog i humanitarnog prijatelja, Vodolija bi totalno rasturila ove naušnice.

Ribe

Ovi jedinstveni krugovi u obliku leptira savršeno predstavljaju sanjivu i kreativnu energiju ribe. Nosite ih na sledećem pikniku ili slikajte sesh sa prijateljima!