Kako ponovo početi sa radom

Stvaranje vremena za vježbanje može biti tako teško. Vjeruj nam, razumijemo. Kada se čini da se planina školskih zadataka nagomilava, brzi 20-minutni kardio odmor ne uzima baš prioritet. Bez obzira da li vam nedostaje dobar znoj ili samo nošenje te preslatke radne odjeće, pronašli smo neke načine da započnemo uključivanje treninga u vaš naporan dan. Takođe se može teško osećati kao da radite iz pravih razloga, posebno sa načinom na koji je rad predstavljen na društvenim medijima. Jednom kada ispadneš iz rutine, može biti *tako* teško vratiti se u to. Čitajte dalje za scoop o tome kako doći do još pokreta u svoje vrijeme.

1. Idi živopisnom rutom.

Ako imate vremena, hodajte dugim putem gdje god idete. Isprobajte novu rutu, Prošećite do svog fave kafića ili hodajte po traci za trčanje (ako je imate). Hodanje je * takav * jednostavan način za vježbanje i zaista počinje sabirati. Posebno je sjajno ako se osećate umorno ili dosadno sa normalnim vežbama. Osim toga, možete slušati muziku, podcast ili knjigu.

2. Pleši.

Kao što Meredith i Christina kažu u Grey's Anatomy, samo plešite. Pokušajte 15 minuta, ili čak pet. Naša preporuka je da * bukvalno * samo plešete kao da niko ne gleda. To će te aktivirati, i zabavit ćeš se. Bonus bodova da se to uradi sa svojim besties. Možete čak pokušati rolanje na svoj fave playlist.

3. Izvadi psa.

Velike su šanse da bi vaš pas * potpuno * volio šetnju u bilo koje doba dana. Izvedi ih napolje na svež vazduh! Nakon što to učinite neko vrijeme, mogli biste probati lagani trčanje. Sve je u povećanju izdržljivosti i usporavanju. Ili se pridržavajte hodanja i svaki put povećajte udaljenost. Takmičite se protiv sebe za novu najbolju udaljenost ili vrijeme!

4. Joga! * udahni…i izdahni.*

Vježbe mogu biti…ponekad neodoljiv. Ako pogledate trening vid i nemate pojma odakle da uopšte počnete, joga bi mogla biti savršena za vas. Bilo da ste profesionalac ili totalni početnik, jednostavan tok joge uvek čini da se osećate ah-mazing—i to je dobro i za vašu snagu i fleksibilnost.

5. Prebaci.

Vežbanje može def postati dosadno ako radite istu stvar iznova i iznova. Ne bojte se isprobati novi stil treninga. Ako želite da pokrenete, pokušajte pokupiti neke težine za promjenu. Možete čak probati časove treninga kao što su Zumba ili CycleBar! Dodavanje neke raznolikosti vašim vežbama može ozbiljno učiniti sve razlike kada ga ponovo uključite u svoju rutinu.

Nadamo se da ste pronašli ove savjete korisne ako želite ponovo početi vježbati. Naš najveći savet je da počnemo da dodajemo neke male treninge i počnemo da gradimo. I pokušajte ostaviti po strani neko vrijeme u danu za vježbanje. Trening bi trebalo da se osećate manje stresno, a ne više, pa ako postoje neki dani kada jednostavno nemate vremena, to je A-OK da uzmete dan odmora (ili čak 10)! Samo uradi ono što je ispravno za tebe.