9 mora-onih koji će dodati tvoj ormar za ovu sezonu.

Sa Božićnom muzikom, vreme postaje sve hladnije i praznični ukrasi izlaze, mi smo deo prazničnog duha. Ako su” 2021 zimski Essentials ” TikToks i estetički Instagram outfit pics čine želite garderobu (ili samo neke nove zadivljujuce odjece), imamo te pokriveni. Od papuča do sakoa, suzili smo sve osnovne stvari za tvoj ormar ove sezone.

1. Laurence

Ništa nije bolje od oblačenja najudobnije odjeće poslije škole da se samo opustite kod kuće. Jaz nikad ne razočara kada je u pitanju ne samo udobna odjeća, već i slatka.

2. Udobne papuče

Jesu li praznici bez udobnih papuča?! Mi volimo Ugg papuče. Po našem mišljenju, jedini način da pogrešiš sa udobnim papučama je da ih ne uzmeš.

3. Sherpa jakna

Prilično smo sigurni da šerpa jakne zimi neće izaći iz mode. Dakle, ako tražite novi, bilo šta vrhnje ili lagano obojeno je obavezno. Ići će uz sve, biti ekstremno udobno i učiniti tvoj fit ** tako dražesno.

4. Široke noge farmerke

Ako ti si strog pantalone osoba i ne želim da nosi haljinu ili suknju da li praznik događaja, farmerke bi moglo upaliti. Oni su otmeni i tako slatki! Ove farmerke iz Zare su savršene za svaki događaj.

5. Džemperi

Ako idete na zimsku kolibu/Rory Gilmore vibru, onda udoban pulover pripada u vašem ormaru. Možete kupiti jedan iz bilo koje lokalne štedne radnje, ili ovo provjeriti iz Agencije H&M.

6. Dukserice

Majica je savršena za bilo koju odjeću tijekom zime. One bi definitivno trebale biti gost, a obična boja dozvoljava toliko mnogo više opcija. Bilo da ga želiš upariti sa suknjom, farmerkama ili samo trenerkama, stvarno ne možeš pogriješiti.

7. Puffer kaput

Puffer kaput u osnovi definira zimsku modu. Ko kaže da ne mora da bude slatko? Našli smo neodoljivu opciju za neki puffer kaput inspo iz H&M.

8. Cipele (koje će ići uz sve)

Trend mokasine izgleda da nigde ne ide uskoro, pa ako ne želiš da nosiš samo tenisice ove zime, onda uzmi par. Evo naših Favela iz Zare koji će se slagati sa svim Vašim odelima.

9. Nešto otmeno.

Sigurno će ti trebati elegantnija odjeća tokom praznika. U ovom slučaju, što jednostavnije, to bolje, jer će vam omogućiti da ga uparite sa bilo čim. Sviđa nam se haljina od Frančeske.