9 apsolutno neodoljivih božićnih iznenađenja za tvoje najbolje prijateljice.

Od dekoraciju snowman-u obliku kolačiće da ukljucujemo u Disney je Fa-La-La-Lidays, nije tajna da praznika je najbolje vrijeme u godini. Ako tražite način da uđemo u taj božićni duh, smatraj se širi radost od iznenađujuće tvoj najbolji prijatelji sa throughful Božić častim. Treba ti inspekcija? Nastavi čitati, jer smo pokupili devet najsavršenijih božićnih iznenađenja koja će tvoje najbolje prijateljice obožavati ove blagdanske sezone.

Božićni kolačići

Budimo realni. Ko ne voli božićne kolače? Bez obzira da li si ljubitelj šećera ili čokolade, ima mnogo načina da pretvorimo ovo jednostavno Božić aktivnost u zabavni poklon za tvoje najbolje prijateljice. Prvo, budite sigurni da ste svesni nekih alergija ili prehrambenih restrikcija koje bi vaši prijatelji mogli imati. Onda ispeci kolace, ukrasi ih i odnesi kod primaoca. Za-tip: Dodaj slatku notu za dodatnu sentimentalnu vrijednost!

Domaći ukrasi

Ako sakupljate božićne ukrase, probajte rukom napraviti ručno izrađene ukrase. Kupite čiste kuglice, trake, oštre trake, šljokice i sve što mislite da će vam podići projekat. Prvo, napuni svoju loptu šljokicama i vrati poklopac na ornament. Omotaj traku oko vrha ukrasa i veži je u omču dovoljno veliku da je drži grana. Sljedeće, koristite oštrice da ukrasite vanjsku stranu ukrasom i citatima koji vas čine sretnim. Jednom si satisifed sa ukras, dar da tvoj prijatelj, tako da mogu objesi na svoje drvo za mnogo godina.

Cvetni aranžman

Samo zato što je hladno vani ne znači da ne možeš uživati u prirodi ove blagdanske sezone. Ako ti je najbolja drugarica uvijek compliementing cvijeće na tržnici, natjeraj je dan za drvo divan Božić buket posebno za nju. Idi u svoj lokalni supermarket i izaberi omiljeno bijelo cvijeće, crveno cvijeće, zelenilo i holly. Možeš dodati šišarke i nježne ukrase za još malo začina. Na kraju, Nađi vazu odgovarajuće veličine i aranžiraj buket na bilo koji način koji želiš.

Iskustvo

Karte za koncert

Sada kada se živa muzika vratila iznenadite svoju prijateljicu kartom da vidi svog omiljenog umetnika na koncertu. Ne samo da će vas dvoje imati fab vremena ometanje od dobre muzike, ali ćete stvoriti uspomene koje će trajati cijeli život. Tako zabavno!

Piknik na temu za praznik

Ako je tvoja omiljena dio praznika je sve reda hrana koju jedemo, plan praznik temu za piknik ti i tvoji najbolji prijatelji. Pokupi omiljene Božićne grickalice iz lokalnog supermarketa. hoće li neko sok od đumbira? i pripremite svu ukusnu hranu. Pitaj sve svoje prijatelje da nose svoj najsuroviji Božićni džemper i vidimo se na lokaciji meteorologije. Uživajte u grickanju i čavrljanju sa svojim frendovima na prazničnom slavlju koji nikad nećete zaboraviti.

Film watch party

Ako su vaše cure naivčine za sve stvari Rudolph Crvenog Jelena i snjegovića, bili bi potpuno iznenađeni filmskom žurkom svih svojih omiljenih božićnih filmova. Pop malo kokica, navucite pidžame i pozovite svoje frendice na zabavu iznenađenja filma watch of their dreams!

Kupljeno

Preglednik slika

Ako želiš da daš svom NPZ poklonu koji će ceniti zauvek, razmotri da prilagode ovaj sentimentalni poklon. Ispunite ovaj prilagodljivi preglednik fotografija sa slikama vas i vaših prijateljica tokom godina. Nakon što otvore ovaj poklon od srca, vas dvoje ćete voljeti da se prisjećate svojih omiljenih zajedničkih uspomena. Ne možeš pogriješiti s ovim!

Dostavi uzinu korpu

Shvatili smo-to može biti super teško slaviti praznike sa svojim BFF kada žive daleko. Ova ukusna i isporuciva cokoladna grickalica je slatko iznenadjenje za tvoju drugostepenu drugaricu. Pobrini se da ih imaš na facetime kada ih otvore tako da ćeš se osjećati blizu bez obzira koliko si daleko!

DVD disk

Ako ti i tvoj prijatelj srca gledali smo Disney pokazuje zajedno, ulagati u ovaj DVD to karakteristike praznik specijalitete od ikonska pokazuje kao Kim Moguće, Apartman Života Zacka i Cody, Lizzie McGuire i više. Pošto većina ovih specijaliteta nije na streaming servisu, uzmite ovaj ograničeni DVD dok možete. Ako dobijete svoj BFF ovaj poklon, ipak, biti spremni sjediti kroz pet sati Dinsey…specijaliteti su baš dobri.