6 * neodoljiva Odjeća inspirirana kolačima od jagoda

Kolač od jagoda je klasik iz detinjstva kojeg svi znamo i volimo. Iako se njihov izgled možda promijenio tokom godina, jedna stvar je sigurna—dame iz predstave uvijek izgledaju elegantno. Napravili smo šest* neodoljivih * odela inspirisanih kolačićima od jagoda koje će sigurno oživeti tvoj divni karakter.

Kolač Od Jagode

Naravno da moramo da počnemo sa devojkom koja stoji iza svega—kolač od jagoda. Ako želiš da se osjećaš kao zvijezda emisije, onda je ova šarena bobica baš ono što ti treba. Dobio od Jagode je vidi sa ovim roze Kombije šešir (Asos, $20), jagoda grafički tee (Shein, $6), roze i crveni cvetne mini suknju (Princeza Polly, 42 dolara), berry obojeni sandale (Amazon, $48) i zelene izjavu torbicu (macy's, 55).

Limunada

Osećamo sjajne i sumorne vibracije sa ovim izgledom inspirisanim kolačima od limuna. Postići ovo izgleda sa pastelne žuti pulover (H&M, $40), dušo plavi tenis suknju (Amazon, 16 dolara), žuta štikle (Meta, 22 dolara), tamno zelene pojas (Shein, $2) i *neodoljiv* lemon torbicu (Amazon, $15).

Pogačica Sa Borovnicama

Ako je mafin od borovnice tvoj omiljeni lik-ponovo napravi svoj ikonski izgled sa ovim fitom. Trebat će ti plavu dvotonac vrhu (Shein, $9), svetlo plava katova suknju (Shein, $12), ljubičasta traka za kosu (Shein, $2), lavande guze (DSW, $80) i ljubičaste narukvicu (Kendra Scott, $50).

Orange Blossom

Jasno je da je narandžasti cvet sa stilom, a i ti možeš da budeš sa ovim inspirisanim citrusom. Mislimo da je Narandžasto Cvijet bi potpuno rock ovo mandarine haljinu (Shein, 23 dolara), ružičasti džemper (Shein, 19 dolara), orange dragulj ogrlicu (Kendra Scott, $58), sunašce Konverzaciju (Asos, $70) i svetlu torbicu (Shein, 7 dolara).

Puding Od Šljiva

Postici najbolji purpurni izgled sa ovom odecom inspirisanom šljiva. Sa lavandom kravatu ispred džemper (Shein, 12), flowy ljubičasta haljina (Pacsun, 24 dolara), nebo je plavo naglasak pojas (Romwe, $5), saten gumicu za kosu (Slobodni Ljudi, $12) i bijeli chelsea čizme (DSW, $150) si siguran da izgledaš slatko i stila—kao Puding.

Torte Od Maline

Prijatan trenutak u ovom fetu inspirisanom tortom od maline. Uzmi ružičasta haljina (Pacsun, 43 dolara), svjetlo zelene traka za kosu (Vrti, $18), berry obojeni torbicu (Kate Spade, $79) i roze zrakoplovstvo 1 je (Nike, $110) da stvoriti svoj vlastiti, Maline Torte vidi.