4 savjeta za prijateljstvo * svaka* djevojka bi trebala slijediti ove godine

Sezona je…za sklapanje svog najboljeg prijateljstva do sada.

U ovo doba godine sve se svodi na zahvalnost. Također je savršen trenutak da podsjetite najbližu posadu koliko vam je stalo do njih. Uz pomoć Lego prijatelja, pogledajte svu zabavu ovdje!pitali smo devojke kako šire ljubav i podršku za grupu. Gledaj dole i čitaj savjet o prijateljskom oprostu, ne možeš propustiti bff bff bonding savjete i još mnogo toga…

Friendship Tip 1: pojavi se za svoj tim.
“Lojalnost je super važna,” pojašnjava gl djevojka Tori. “Poštovanje ide u oba pravca kad se formira snažno prijateljstvo.”Najsjajniji Npz mogu ostati blizu i razveseliti se – cak i kad prate svoje strasti. Pa, pojavi se na tribinama na fudbalskom finalu najbolje frendice ili počni ovacije poslije zbora. Znamo da će pokupiti entuzijastične vibracije i učiniti isto za tebe.

Friendship Tip 2: oprosti prijateljima.
Kada si blizak sa nekim, prirodno je da se ne slažeš. Ali prije nego što pustiš tvrdoglavost da zadrži svoju vezu, potrudi se da vidiš stvari sa gledišta tvoje prijateljice. GL devojka Kate je neverovatno savjet da oprosti i zaboravi nakon prijatelj boriti: “Nakon što smo se svađali, moj najbolji PRIJATELJ i ja prijateljstvo zagrljaj. Zagrljaj podsjeća nas da, iako bi bilo teško, još uvijek smo tu jedno za drugo bez obzira na sve,” ona dijeli.

Friendship Tip 3: odeljak za otkrivanje Npz-a.
GL devojka Kaitlyn je *najbolje* mudrost na pronalaženje tvoje ekipe: “Ako tražite da napravi novi prijatelji, da počnemo od povezivanja sa nekoliko ljudi na časovima,” ona savetuje. Dijelite ljubav nauke laboratorije ili Shakespeare (ili čak i bori preko xl studija paketa) je sigurna da osnova za vezu. Onda, uzmi razgovor iz ucionice pozivajući novog prijatelja za domaći objesiti.

Prijateljska napojnica 4: zabavite se zajedno!
Uz sve te duboke razgovore, razgovore i prijateljstvo, ne zaboravi se opustiti i zabaviti se sa svojim prijateljima. Pa šta čekaš? Pozovi svoju ekipu na sve zabave, smešne plesne zabave i nezaboravne zabave.

I zapamti da svaki trenutak ne treba da budem glavni biti sjajno: “ja sam zapravo više voliš da se družiš sa par prijatelja umesto velika grupa jer možeš obratiti pažnju na sve i stvarno se bliže,” kaže GL Sofijom. Mi smo je obradovali!