4 fab načina da se zabaviš sa svojim prijateljima ove jeseni

Stigla je jesen. Vrijeme je da paket u tvojoj najudobniji džemper, spakuj svoje tikvice-pun grickalice i, naravno, raspored je ~snazziest~ subotu sa svojim ljudima.

Tražiš inspirativne ideje? Pokrili smo te, zahvaljujući Lego prijateljima. Pritisni play na videu ispod (ili svitak na vidjeti sve aktivnosti) onda glavu OVDE da komentariše jezivo szn DIY ti srce najviše…

1. Get spretan

OK, stvarno ne mislim da je sretniji druženje: Kreativni zanata + pumpu-gore playlistu = *sve* fantastična prijateljstvo vibracije. Da li si sliku bundeve, sijaš se lubenice, curating šarene list vijence ili radi svoje ukrase, smišljajući savršen jesenje estetske čini za neverovatan dan.

2. Zauzmi pozu

Od albuma do društvenih medija, slike hvataju glavne NPZ trenutke…i pretvoriti raspoloženje u sjećanje. Idi u prirodu (misli: suncokreti, labirinti kukuruza, labirinti od bundeve) ili jednostavno idi na domaću najlonsku pozadinu. Za savjet: iskrene slike dok se prepucavaš zbog interne šale? Tako savršeno.

3. Počasti se.

Navedi nešto što ima ukus kao jesen više od cimeta, jabuka i bundeve začina, mi ćemo čekati. Grace tvoj devojke sa ukusno sezonske slatkiša (omotan sa trake i rukom poruku, prirodno) da ih podsjetim koliko ti znače.

Naš izbor za pecivo? Jabukovača. Pogledajte ovaj video ovde da biste dobili recept-i osvijetlili doručak za vašu ekipu.

4. Postavi mjesto zločina

Tvoje posljednje prijateljstvo? Dodaj jesenji akcenat na bilo koji tvoj prostor – onda napravi mesta za magiju. Jer ako je ikada bilo vremena za nove početke i odvažne početke, to je pad. I ova sezona će biti sjajna za tebe i tvoju ekipu, kunem se.